Over Ons - Color Technics | Adviesbureau voor kleurmeting en kleurtechniek | Nederlands Kleuren Centrum

Over Ons

Welkom op onze website. 

Colortechnics.nl  is onderdeel en eigendom van het Nederlands Kleuren Centrum. Het Nederlands Kleuren Centrum is het kennis- en Advies Centrum voor kleur. Color Technics is opgericht in 1974 en met meer dan 35 jaar ervaring in ons vakgebied zijn wij uniek in Nederland.
Color Technics faciliteert, adviseert en consulteert bedrijven die kleurvraagstukken hebben met betrekking, kleurkwaliteit, kleurconsistentie, kleumeting en -formulatie.

Color Technics is een onafhankelijk adviesbureau en kan de diverse kleurmeetinstrumenten leveren van de verschillende merken. Wij vinden het belangrijk u die oplossing te bieden die voor uw situatie de beste is, dat kan zijn een bepaald merk, product of misschien alleen een procedure wijziging zijn, afhankelijk van uw behoefte en budget. Ook voor QC Software en Formulatie Software bent u bij ons aan het juiste adres.

Color Technics levert zowel visuele- als instrumentele tools voor kleurbeheersing.

Wij leveren de producten van NCS en hebben hier ruime ervaring in, meer dan 25 jaar! Wij kunnen u helpen met kleurnotaties en uitleg over het systeem en producten. De producten lopen uit een van kleurwaaiers tot educatiefmateriaal. Tevens leveren wij de RAL en de Munsell producten. Bezoek onze webshop voor uw kleurreferentie materiaal!

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Color Technics
info@colortechnics.nl
Telefoon: 075-6169977
 

Color Technics is Vriend van de Brancheorganisatie van Nederlandse Kleurdeskundigen.